Blog

Barcelona Tech City i Telefonica impulsen la ciutat com a hub d’innovació

02/07/2019, Written by 0 comment

Escrit per Redacció TNI el 2017.05.30 a les 23:06:53

Telefónica i Barcelona Tech City s’han aliat per impulsar Barcelona com un Hub d’innovació i oferir al conjunt de startups l’accés tant a les millors xarxes de tecnologia i infraestructures com a nous negocis i clients en l’àmbit empresarial.

El director general de Telefónica a Catalunya, Comunitat Valenciana, Ies Balears i R.Murcia, Kim Faura; el CEO de de Barcelona Tech City, Miquel Martí, i el seu president Miguel Vicente; el conseller delegat de Telefónica Open Future_ Javier Plaer; i el director de serveis digitals i administracions públiques de Telefónica a Catalunya, Comunitat Valenciana, Ies Balears i R.Murcia, Bruno Vilarasau, han subscrit un conveni de col·laboració mitjançant el qual Telefónica es converteix en Global Partner de l’Associació i en soci principal tecnològic del Pier01, edifici situat a Palau de Mar que en els seus 10.500 metres quadrats alberga 100 organitzacions del sector digital amb base a Barcelona que compten amb més de 1.000 treballadors.

Consolidar la innovació

La col·laboració entre Barcelona Tech City i Telefónica persegueix consolidar Barcelona com a Hub d’innovació, a més d’ajudar a créixer a les startups que formen part de l’ecosistema, gràcies a la col·laboració amb l’empresa de telecomunicacions.

Telefónica posarà a disposició dels emprenedors associats a Barcelona Tech City seva tecnologia i coneixement tècnic, a més de la seva cultura d’innovació, basada en un sistema obert i col·laboratiu.

L’acord de Telefónica amb Barcelona Tech City s’uneix als projectes de suport al teixit emprenedor i de creació d’ocupació que la companyia té en marxa a Barcelona i entre els que destaquen Wayra, l’acceleradora de startups de Telefónica Open Future_, dirigida a impulsar els projectes innovadors de joves emprenedors i les llançadores d’ocupació.

Barcelona Tech City, amb seu al Pier01 situat al Port Vell de Barcelona, ​​representa més de 450 empreses tecnològiques, entre les quals figuren Edreams-Odigeo, Privalia, Trovit, Antai, Wallapop, Scytl, Airbnb o Uber.

L’objectiu global de Barcelona Tech City és consolidar i potenciar el sector tecnològic i digital de la ciutat que compta amb una facturació superior als 6.000 milions d’euros i una ocupació de més de 15.000 llocs de treball, contribuint a posicionar Barcelona com a referent en la escena tecnològica internacional.

Llegir més