Blog

Allcom, a l’avantguarda de la tecnologia VoIP

07/06/2023, Written by 0 comment

Allcom Comunicacions sempre ha treballat per a oferir el millor servei de comunicacions empresarials als seus clients. En aquest sentit, des del seu origen ha teixit aliances amb els principals proveïdors del mercat per a poder posar a l’abast de les empreses la tecnologia més innovadora al millor preu possible.

És per això que, des de fa ja molts anys, Allcom és distribuïdor principal dels dispositius de Snom Technology, aconseguint en 2019 el distintiu Gold i enguany el certificat Silver que l’acredita com el venedor nº2 a nivell nacional.

Snom Technology és una empresa tecnològica alemanya amb gairebé 30 anys d’experiència en el sector que s’ha situat com un dels principals fabricants de telèfons IP del món. Els seus dispositius estan certificats per totes les principals plataformes de telefonia del mercat i la seva versatilitat els fa aptes tant per a les petites empreses com per als majors operadors de Telefonia. Snom Technology ofereix interoperabilitat, seguretat, qualitat i disseny, alhora que cobreix totes les necessitats de les empreses actuals.

Amb la intenció de continuar avançant tecnològicament, recentment Allcom ha segellat un acord per a ser distribuïdor oficial de innovaphone, una altra companyia tecnològica alemanya que ofereix solucions de maquinari i programari per a telefonia IP.

innovaphone, és un proveïdor líder europeu en solucions per a entorns de treball i comunicació universals per a tot tipus d’empreses. Fins al dia d’avui, l’empresa, gestionada pels seus propietaris i finançada íntegrament amb fons privats, és sinònim de visió a llarg termini, valor afegit i tecnologia d’avantguarda. Totes les solucions innovadores de maquinari i programari són desenvolupades per personal propi, produïdes a Europa.

Així doncs, fidel als seus principis, Allcom Comunicacions contínua a l’avantguarda de les comunicacions unificades, oferint solucions a la mesura de les necessitats de cada empresa amb la tecnologia més avançada del mercat..