Allcom: telefonia Cloud per a empreses 2.0

Centraleta virtual Vtel

El futur de les comunicacions unificades està en la centraleta virtual Vtel, l’eina que t’estalvia temps i diners. Ara és possible disposar d’una completa plataforma telefònica en el núvol de forma escalable i robusta amb prestacions premium en adaptació, integració, compatibilitat i rendiment.

Una oportunitat perquè la teva empresa s’enfoqui en l’optimització de recursos, integració, flexibilitat, informació analítica i seguretat

Cloud

La flexibilitat i disponibilitat 24 hores d’un servei sempre actualitzat, amb una senzilla i intuïtiva interfície web que facilita la gestió de la plataforma des de qualsevol lloc, moment i dispositiu. Amb solo uns clics i simples gestos de ‘arrossegar i deixar anar’ pots configurar-ho a la teva mesura.

Mobilitat

Els usuaris són mòbils i les seves comunicacions també. Oferim una comunicació everywhere des de qualsevol dispositiu i lloc. Flama directament des del mòbil a una extensió SIP per GSM i gaudeix d’una integració total.

Amb l’app Fijomovil el teu equip pot cridar com si estigués en l’oficina, amb tarifes nacionals i internacionals molt econòmiques. I sense que augmenti la factura encara que sigui una línia personal, aconseguint així un model efectiu de BYOD (Bring Your Own Device).

Smart conection

Smart conection Connecta de manera intel·ligent a les persones analitzant l’origen i destinació de les crides gràcies a patrons, IVRs i l’ajuda de locucions text a veu integrades amb Amazon.

No perdis cap trucada. No importa el dia, l’hora o l’interlocutor, ja que el sistema atén la crida de manera automàtica. I si no pot ser atesa serà notificada per e mail per a oferir una atenció al client perfecta.

Un sistema àgil que estalvia temps i diners. Amb la funció SEI (Smart Extension Inbound) podràs posar-te en contacte directament amb l’última persona que ha trucat.

Integració sense límit

Integrat amb els programes de gestió per a ISPs, multitud de CRMs i ERPs. Comunica’t amb la centraleta virtual Vtel gràcies als seus web services i optimitza el flux del teu negoci, creant esdeveniments i accions automàticament.

Un exemple és l’extensió clic 2 call per a cridar directament des del navegador, disponible en la Chrome Store.

Monitora, registra, analitza

Gràcies a l’agenda corporativa centralitzada és possible Des del panell d’usuari podràs comunicar-te amb els teus contactes amb un sol clic o integrar-la en el teu telèfon.

En registrar-se totes les crides obtindràs informes estadístics que rebràs periòdicament en el teu correu electrònic. Informació puntual i completa per a saber quantes anomenades rep la teva empresa, quan es fan, qui flama, i moltes altres més funcionalitats.

Estalvi

Estalvi La plataforma creix amb tu i s’adapta a les teves necessitats. Paga solament pel que usis.

Tu decideixes qui pot cridar i on, gràcies a les opcions de blacklisting, callback i restriccions per usuari.

A més, al no invertir en maquinari i manteniment els costos disminueixen.

Entorn segur

Perquè gaudis d’unes comunicacions sempre disponibles, tots els elements del sistema estan monitorats per a assegurar el seu funcionament sense interrupcions.

El protocol segur SRTP garanteix la confidencialitat de les comunicacions Configura el sistema per a rebre alertes de desconnexió d’un telèfon i presa el control sense esforç.

Compatible

Compatible Adaptat al teu negoci i compatible amb tots els terminals i proveïdors VoIP del mercat.

Comunica’t per veu HD, vídeo o xat des de qualsevol telèfon fix, sense fil o softphones per a PC o telèfon intel·ligent.

Excepcionals comunicacions estan assegurades!

La telefonia cloud és el present i el futur!

 

Tria seguretat. Tria la centraleta virtual Vtel

Assegura’t comunicacions excepcionals estiguis on estiguis i al millor preu.