Blog

ZTE participa a la primera prova 5G del govern xinès

02/07/2019, Written by 0 comment

ZTE Corporation, el proveïdor internacional de solucions de tecnologia de telecomunicacions, empresarials i de consum per l’internet mòbil, ha anunciat la seva participació en la segona fase de la prova 5G de la Xina, així com en diverses verificacions de solucions tècniques.

Aquesta prova 5G és la primera del món guiada i planificada pel govern xinès. Està dirigit pel Ministeri d’Indústria i Tecnologia de la Informació (MIIT) i implementat pel grup de promoció IMT-2020 (5G) de la Xina. El projecte de recerca i desenvolupament (R + D) es divideix en tres fases: la verificació de la tecnologia clau, la verificació de la solució tècnica i la verificació del sistema. El projecte va entrar aquest any en la segona fase on ZTE participarà en la investigació i desenvolupament de nous prototips de ràdio NR 5G. A més, ha de verificar les seves funcions i rendiment en escenaris típics d’aplicació 5G per a un futur ús comercial de xarxes 5G.

ZTE proporciona una sèrie de prototips 5G basats ?? en la seva nova plataforma unificada. ZTE, Keysight, Rohde & Schwarz i altres fabricants han participat en la verificació de solucions tècniques de quatre grans tecnologies: 5G NR @ Sub-6GHz, 5G NR @ mmWave, comunicació tipus massive machine (MMTC) i comunicacions de baixa latència ultra fiables ( uRLLC). Les proves també van incloure set escenaris diferents: àmplia cobertura contínua, low-delay i alta fiabilitat, baixa potència i connexió massiva, hotspots @ Sub-6GHz, hotspots @ mmWave, xarxa híbrida Sub-6GHz & mmWave, així com altres escenaris de xarxes híbrides ).

En el camp prototype @ Sub-6GHz, ZTE va llançar la nova estació base 3.5GHz NR pre-comercial, on totes les entrades van passar les proves de radiofreqüència (RF) de l’MIIT. L’ample de banda RF de l’estació base arriba als 200MHz. El seu volum, pes, potència i altres indicadors clau compleixen amb els requisits per a l’establiment de xarxes pre-comercials. També s’han iniciat les proves de rendiment de camp a Pequín. En el camp mmWave, ZTE va llançar una sèrie de prototips. ZTE ha progressat significativament en solucions tècniques clau, integració de màquines i altres aspectes relacionats amb el rendiment. En la prova recent realitzada en el ZTE Xangai Institute, ZTE va mostrar la seva última estació base @mmWave de 26GHz on va aconseguir un pic single-user de gairebé 16Gbps. A més, ZTE va dur a terme una prova de comparació prototype @ mmWave de 60 GHz que mostra la millora tècnica de la Xina al camp mmWave. A més del desenvolupament en els camps MMTC i uRLLC, ZTE va llançar una plataforma de banda ampla mòbil millorada (eMBB) basada en la plataforma de verificació de l’any passat.

Com a membre principal del Grup de Promoció IMT-2020 de la Xina, ZTE porta a terme tasques clau d’investigació tècnica i de desenvolupament de productes, a més de liderar la investigació i estandardització de diverses tecnologies 5G. Després de la finalització de la primera fase I + D s’iniciaran les proves 5G de la segona fase a Pequín, on s’han de verificar les tecnologies 5G NR @ Sub-6GHz, 5G NR @ mmWave, MMTC i uRLLC, i es compliran amb tots els requisits per al seu futur ús comercial 5G a gran escala.

Bai Gang, general manager de productes 5G per a ZTE, va dir: “La verificació de la tecnologia R & D 5G organitzada pel Grup de Promoció IMT-2020 és clau per a la promoció de la tecnologia 5G i per al desenvolupament d’un estàndard unificat i global. ZTE aportarà recursos per garantir la prova de verificació, a més de comprometre a proveir equips comercials 5G per establir les bases del seu ús comercial a la Xina per a l’any 2020. ”

Llegir més