Blog

Zang Workflow permet a les empreses crear els seus apps

02/07/2019, Written by 0 comment

Zang Workflow per a desenvolupadors va ser creada inicialment per a la plataforma Avaya Breeze, i és coneguda en el mercat com Avaya Engagement Designer.

Zang Cloud, una companyia de Avaya, ha presentat al mercat la solució Zang Workflow, que permet a les empreses crear aplicacions de comunicació i fluxos de treball, “sense necessitat de codificació”, com expliquen els portaveus de la marca.

Zang Workflow

Davide Petramala, vicepresident executiu de Zang, ha explicat que Zang Workflow ofereix una forma fàcil de “crear aplicacions de comunicació permetent, a qualsevol persona i no només als desenvolupadors, crear ràpidament aplicacions de comunicació i fluxos de treball amb una senzilla funcionalitat d’arrossegar i deixar anar “.

Segons el directiu, “Zang Cloud està canviant la forma en què les empreses s’involucren i es comuniquen amb els clients i col·laboren amb els altres en proporcionar eines i APIs considerablement simples que permeten a les empreses integrar comunicacions directament en aplicacions basades en mòbils i en el núvol “.

Des d’ara, segons els portaveus de la marca per al mercat mexicà, quan les empreses es registren per un compte gratuït de Zang Cloud, troben que Workflow ja està inclòs. “A causa de que l’eina de disseny gràfic no requereix una comprensió de llenguatges de programació complexos, les empreses poden aprofitar als seus empleats existents, independentment del conjunt d’habilitats, per crear aplicacions de comunicació i fluxos de treball que automatitzen els processos empresarials”, afegeixen.

L’eina de disseny gràfic provada Workflow per a desenvolupadors va ser creada inicialment per a la plataforma Avaya Breeze, i és coneguda en el mercat com Avaya Engagement Designer. Ara, integrada per primer cop a la plataforma Zang Cloud, les empreses poden utilitzar la nova solució per crear aplicacions i fluxos de treball de comunicacions amb les següents característiques: reproduir anuncis d’àudio i veu, reproduir i recopilar, fer trucades, cancel·lar trucades, reenviar trucades, anunciar i bloquejar trucades, suspendre trucades (pausa), enviar SMS / missatges de text, enviar e-mails i l’empresa promet que pròximament hi haurà més funcionalitats.

Llegir més