Blog

Un estudi revela que ja no en tenim prou amb un smartphone

02/07/2019, Written by 0 comment

Escrit per Redacció TNI el 2017.04.11 a les 16:57:17

Un estudi més posa de rellevància la importància del telèfon mòbil a les nostres societats. Ja només queda per determinar si aquest impacte és positiu o negatiu.

El document procedeix de l’empresa subsidiària de Lenovo, Motorla Mobility i rep el nom de Global Mobile Value Index. Les xifres revelen que el 47 per cent dels espanyols consideren que el telèfon intel·ligent influeix sobre la seva qualitat de vida. Aquesta xifra augmenta fins al 58 per cent en els joves de 18 a 24 que consideren que el mòbil és una cosa imprescindible per a les seves vides. L’informe afegeix que el 52 per cent dels espanyols consideren que els telèfons intel·ligents compten amb característiques i aplicacions que en un primer moment van pensar que no tenia cap utilitat però que ara els resulten del tot imprescindibles.

En una altra línia veiem com el 75 per cent considera que l’important en un smartphone és que compti amb prestacions d’alta gamma mentre que el 72 per cent pensa que el preu és molt important a l’hora de triar un nou terminal. Resulta curiós que malgrat això últim, el document mostra que el 22 per cent dels enquestats estarien disposats a pagar un 20 per cent més de diners si el seu mòbil millorés en l’aspecte de la bateria.

Han passat els temps en què la majoria pensava que amb un telèfon intel·ligent n’hi havia prou. Actualment els espanyols demanen alguna cosa més que això en una era en la qual els telèfons tradicionals pràcticament han desaparegut al país.

Llegir més