Avaya IP Office – Terminals

AVAYA IP OFFICE - TERMINALS

TELÈFONS

Amb una gran varietat de telèfons d’escriptori, compatibles amb les interfícies digital i IP, Avaya IP Office sempre té el telèfon adequat per a cada usuari. La cartera es millora encara més amb solucions per a mobilitat sense fils dins d’edificis, que fan servir les tecnologies DECT i WiFi, així com l’IP Office Vídeo Softphone.

Hi ha una forma senzilla de seleccionar el telèfon adequat per a vostè:

 1. Decideixi sobre la línia de telèfon: línia de valor rendible, centrada en tecles amb etiquetes de paper? O telèfons d’etiquetatge automàtic fàcils de mantenir, per als clients interessats en un cost total de propietat i un cost d’instal·lació i actualització reduïts?
 2. Decideixi sobre la interfície: busca telèfons IP per a una xarxa IP llesta per a veu? O telèfons digitals més tradicionals, com per exemple, amb cablejat de parell trenat? Avaya ofereix la possibilitat d’elecció, alhora que manté una interfície d’usuari consistent i una funcionalitat consistent en dues línies.
 3. Decideixi sobre el perfil de l’usuari: Quina funció té l’usuari? És un usuari habitual que necessita un telèfon eficaç estàndard? O (com a cap, per exemple) ha d’administrar moltes trucades? Els perfils d’usuari ofereixen una forma fàcil d’obtenir el telèfon adequat de cada categoria per a cada persona.

Telèfons accionats per tecles per al client preocupat pel cost

El telèfon IP 1600 i els telèfons digitals 1400 són telèfons clàssics i rendibles dissenyats específicament per satisfer les necessitats del client de la petita i mitjana empresa. Les tecles amb els LED clars vermell i verd ofereixen un ús senzill de les línies i les funcions. Aquests telèfons són especialment adequats per als clients preocupats pel cost, així com en escenaris on es requereix una “funcionalitat de sistema clau”. Ofereixen una ruta de migració senzilla per als usuaris que s’han acostumat, per exemple a les línies 4400 o PARTNER de telèfons digitals.

Telèfons sense paper per a una instal·lació senzilla i canvis rendibles:

Els nous telèfons IP 9600, així com els telèfons digitals 9500, s’han dissenyat especialment per satisfer al client preocupat pel cost total de propietat. Tots els telèfons estan equipats amb tecles sense paper, el que facilita el canvi de funcions i les assignacions de botons des d’una ubicació remota. El botó Canviar / pàgina permet l’accés a un gran nombre de línies o funcions que es mostren dinàmicament a la pantalla, la qual cosa facilita l’accés a la funcionalitat d’IP Office i ofereix una interfície d’usuari neta i fàcil d’utilitzar.

Opcions d’altaveu

Les opcions d’altaveu dúplex complet estan disponibles per a les persones que requereixen un altaveu personal de gran qualitat. Tots els altaveus són per a ús personal per a una o dues persones assegudes davant del telèfon, no per a una conferència de grup amb persones al voltant del telèfon.

Accés als telèfons de l’edifici i Xarxa IP Office (SCN):

Amb compatibilitat amb l’ús de l’escriptori ràpid en tota una gran línia de telèfons, els telèfons IP Office són perfectes per als entorns on les persones canvien de lloc de treball amb regularitat. Amb un simple inici de sessió, els usuaris poden fer que qualsevol telèfon, digital o IP, sigui la seva extensió personal. Això no solament funciona en un IP Office únic, sinó també en tota una Xarxa multilloc (Xarxa de comunitat petita), el que facilita enormement el desplaçament entre diferents oficines de la mateixa empresa.

A més, en els telèfons 9600, 1600 i 1400, aquesta funcionalitat s’ha millorat encara més oferint un registre de trucades centralitzades, un directori i configuració personal. Quan s’utilitza l’escriptori ràpid en un telèfon diferent, els registres de trucades i el directori s’actualitzen de forma instantània i se sincronitzen per xarxa, el que elimina, per exemple, la pèrdua de trucades per la falta de disponibilitat del registre de trucades als emplaçaments remots.

El telèfon adequat per a cada usuari:


Els telèfons d’escriptori Avaya IP Office s’han dissenyat per satisfer les necessitats de l’usuari típic de la petita i mitjana empresa:

Telèfons IP de la sèrie 1600 i telèfons digitals de la sèrie 1400

Avaya one-X és una cartera de solucions de comunicacions que ofereix una experiència de comunicacions potent i consistent per a l’usuari final: a través d’una varietat de dispositius i interfícies. Les solucions Avaya one-X ofereixen accés intel·ligent a comunicacions intel·ligents impulsant una productivitat millorada i un avantatge competitiu.

Avaya one-X Deskphone Value Edition, també anomenada Sèrie 1600 de telèfons IP, és una família de telèfons IP rendibles dissenyada especialment per satisfer les necessitats de les petites i mitjanes empreses.

Per als usuaris amb una solució digital, la Sèrie 1400 de telèfons digitals ofereix la mateixa funcionalitat i experiència de comunicació consistent en una línia de telèfons digitals, oferint als clients la possibilitat de seleccionar la solució adequada independentment del mètode de connexió.

La línia de telèfons 1600 s’ha millorat amb la sèrie 1600-l, per oferir una pantalla gràfica de lectura més senzilla amb llum de fons blanca, conseqüent amb les pantalles de la família 1400.

Dissenyats amb la fiabilitat que espera d’Avaya, els telèfons one-X Deskphone Value Edition ofereix funcions i capacitats d’importància fonamental que no es troben sovint en els models de preus similars de la competència.

La família de telèfons 1400/1600 consta de tres models, dissenyats per satisfer les diferents necessitats dels usuaris:

El telèfon Avaya 1403/1603 s’ha dissenyat per a l’usuari Walk Up (usuaris per primera vegada o usuaris d’ús únic) i per a l’usuari quotidià.

Per a un escenari Walk Up, el telèfon 1403/1603 s’usa en àrees comunes d’oficines, sales d’emmagatzematge, vestíbuls o taulells de recepció. Els usuaris poden ser visitants, empleats o fins i tot clients de l’edifici que necessiten un telèfon amb una interfície d’usuari senzilla i familiar. Els telèfons 1603 s’ofereixen en dues versions: El 1603, un telèfon bàsic sense commutador d’Ethernet per ubicacions on no hi ha cap PC connectat al telèfon, normalment per a l’usuari walkup, així com el 1603 SW, amb un commutador d’Ethernet bàsic per connectar components addicionals al telèfon, adaptat adequadament per a l’usuari quotidià bàsic.

Teléfono IP - Centralitas telefónicas- Terminales telefónicas
Teléfono IP - Centralitas telefónicas- Terminales telefónicas

El telèfon IP Avaya 1408/1608 s’ha dissenyat per a l’usuari quotidià. Normalment, els usuaris quotidians es basen en diverses formes de comunicació, inclosa la veu i el correu electrònic (i, si bé necessiten un telèfon de qualitat, és rar que manegen grans quantitats de trucades al mateix temps). El personal de vendes i les persones que treballen en cubicles d’oficina són exemples d’usuaris quotidians per als quals els 1408/1608 ofereixen un telèfon que els permet millorar la seva productivitat.

El telèfon IP Avaya 1416/1616 s’ha dissenyat per a l’usuari recepcionista / assistent. Els recepcionistes, els secretaris i els caps són exemples d’aquest tipus d’usuari: persones que responen a les trucades entrants, transfereixen als clients als diferents departaments o extensions i monitoritzen diverses línies durant un dia típic. Per a l’usuari recepcionista / assistent, els telèfons 1416/1616 ofereixen la majoria dels botons de línia / funció / marcatge ràpid d’un sol toc sense haver de desplaçar-se per les llistes en pantalla.

Teléfono IP - Centralitas telefónicas- Terminales telefónicas

Telèfons digitals 9504 i 9508

Avaya millora contínuament la innovació en els seus dissenys oferint dos nous aparells digitals sense paper en la mateixa línia de disseny que els telèfons 9600.

Aquests telèfons ofereixen tots els valors principals dels aparells digitals 5400 alhora que són innovadors en àrees com les pantalles amb il·luminació de fons per a una lectura fàcil i plena compatibilitat amb mans lliures dúplex, també en els aparells digitals (9508 únicament)

Els models orientats de dos botons, el 9504 i el 9508, ofereixen una experiència tradicional d’usuari amb botons a color dobles a cada costat de les pantalles gràfiques. Són ideals per als clients que migren d’un entorn digital tradicional i volen passar a IP amb un canvi mínim. A més de dirigir-se als usuaris més tradicionals, aquests models són adequats per als usuaris quotidians, que utilitzen veu com un element de les seves comunicacions professionals, però que no es consideren usuaris avançats.

Els models 9504 i 9508 tenen 4/8 botons a la pantalla amb 2/4 a l’esquerra i 2/4 a la dreta. Els usuaris poden triar entre veure la informació en una sola columna amb dos / quatre files o en dues columnes amb dos / quatre files en cadascuna, en funció de les seves necessitats. En la manera de dues columnes, poden veure aproximadament tretze caràcters en una línia de cada columna. El nombre exacte depèn de l’idioma i dels caràcters, ja que la font inclou caràcters d’ample variable.

Teléfono IP - Centralitas telefónicas- Terminales telefónicas

Com telèfons digitals, els nous aparells ofereixen una eficàcia de potència superior. Reben tota l’alimentació d’IP Office quan

El 9508 inclou compatibilitat amb un nou mòdul de 2 x 12 botons les funcions, marcatges ràpids, línies de trucada en pont o individuals es poden programar. Es pot connectar un màxim de 3 mòduls de botons de cada tipus a aquests telèfons d’escriptori. Recordeu que es requereix una font d’alimentació independent si es connecta un BM12.

Cada model també inclou un accés tàctil a les aplicacions clau, que inclouen Contactes, històric (prèviament Registre de trucades) i Inici (prèviament Menú). L’accés amb un sol toc a aquestes aplicacions principals simplifica l’experiència de l’usuari i permet navegar pels menús per utilitzar les funcions d’ús més comú.

A més, quan es connecten a un IP Office, aquests telèfons ofereixen accés a funcions IP Office avançades, com veu visual, menú de funcions d’IP Office o emmagatzematge centralitzat per al registre de trucades, per al directori del sistema i per al directori personal. Així, ofereixen plena compatibilitat amb les capacitats d’ús d’escriptori ràpid d’IP Office.

El 9504 té una pantalla monocroma de quatre línies amb il·luminació de fons, mentre que el 9508 té la mateixa pantalla monocroma de 8 línies amb il·luminació de fons que la versió IP 9608.

Aquests models són compatibles amb suports de posició doble a 40⁰ o 60⁰ aproximadament. La pantalla és fixa i no ajustable com la d’altres telèfons d’escriptori IP de la sèrie 9600. El 9504 i el 9508 no admeten plaques frontals extraïbles.

Telèfons IP de la sèrie 96×1

A més de les importants millores de qualitat, l’última versió de firmware 96×1 ofereix compatibilitat per a l’equip 9611G en IP Office.

El client de VPN integrat dels telèfons 96×1 no és compatible actualment amb IP Office. Aquesta característica es provarà i llançarà amb una futura versió d’IP Office. Avaya recomana usar els telèfons de la sèrie 9600 si es requereix un client de VPN.

Per obtenir informació sobre els auriculars Bluetooth compatibles, consulteu el lloc web d’Avaya DevConnect.

Telèfons IP 9608 i 9611G

Aquests models orientats cap als botons ofereixen una experiència més tradicional d’usuari, amb botons de dos colors a cada costat de les pantalles gràfiques. Són ideals per als clients que migren d’un entorn digital tradicional i volen passar a IP amb un canvi mínim. A més de dirigir-se als usuaris més tradicionals, el 9608 i 9611G estan adaptats per als usuaris quotidians, que utilitzen veu com un element de les seves comunicacions professionals, però que no es consideren usuaris avançats.

El models 9608 i 9611G tenen vuit (8) botons voltant de la pantalla amb quatre (4) a l’esquerra i quatre (4) a la dreta. Els usuaris poden triar entre veure la informació en una sola columna amb quatre files o en dues columnes amb quatre files en cadascuna, en funció de les seves necessitats. En la manera de dues columnes, poden veure aproximadament tretze caràcters en una línia de cada columna. El nombre exacte depèn de l’idioma i dels caràcters, ja que la font inclou caràcters d’ample variable.

Avaya continua centrant-se en el baix consum energètic i aquest model són d’alimentació a través d’Ethernet Classe 1 (802.3af). El 9608 i 9611G retenen el disseny industrial dels altres models de la Sèrie 9600. Recordeu que el requisit de consum energètic i de classe de Poe dels aparells varia segons la configuració de les interfícies connectades, com els mòduls de botons.

Els telèfons 9608 i 9611G estan preparats per a la seva compatibilitat futura amb Wideband Àudio en IP Office, el que ofereix una ruta d’inversió a prova futura. Tots dos models inclouen compatibilitat amb mans lliures dúplex complet amb un altaveu i un micròfon.

Teléfono IP - Centralitas telefónicas- Terminales telefónicas

Tots dos equips inclouen compatibilitat amb un nou mòdul de 2 x 12 botons les funcions, marcatges ràpids, línies de trucada en pont o individuals es poden programar. La seva poden connectar fins a tres (3) mòduls de botons.

Cada model també inclou un accés tàctil a les aplicacions clau, que inclouen Contactes, històric i Inici. L’accés amb un sol toc a aquestes aplicacions principals simplifica l’experiència de l’usuari i permet navegar pels menús per utilitzar les funcions d’ús més comú.

A més, quan es connecten a un IP Office, aquests telèfons ofereixen accés a funcions IP Office avançades, com veu visual, menú de funcions d’IP Office o emmagatzematge centralitzat per al registre de trucades, per al directori del sistema i per al directori personal. Així, ofereixen plena compatibilitat amb les capacitats d’ús d’escriptori ràpid d’IP Office.

El 9608 té una pantalla monocroma de 9,7 cm (3,8 polzades), mentre que el 9611G té una pantalla a color de 8,9 cm (3,5 polzades). La base de posició doble permet que l’equip es col·loqui a aproximadament 40 ° o 60 °.

La pantalla és fixa i no ajustable com la d’altres telèfons d’escriptori IP de la sèrie 9600.

Les prestacions d’aquests terminals són les següents:

Características de las centralitas telefónicas Avaya IP Office

Telèfons IP 9621 i 9641

Els models de pantalla tàctil a color, el 9621G i el 9641G, milloren l’experiència de l’usuari de la sèrie 9600 amb una interfície tàctil. Amb pantalles tàctils a color en més models i amb un programari flexible que es pot millorar en el futur, aquests telèfons d’escriptori ofereixen una plataforma per a millores a curt i llarg termini que aprofiten les capacitats de la pantalla tàctil. Els 9621G i 9641G s’han dissenyat per a usuaris Essencials, que fan servir el telèfon per a comunicacions professionals, o per a aquells usuaris que es poden beneficiar d’un accés més ajustat i senzill a una gamma més àmplia d’aplicacions d’Avaya.

Tots dos telèfons estan preparats per a la seva compatibilitat futura amb Wideband Àudio en IP Office, el que ofereix una ruta d’inversió a prova de futur. El rendiment d’àudio de mans lliures dúplex complet és veritablement diferenciador per als usuaris regulars de telèfons amb altaveu.

Tots els nous telèfons d’escriptori IP de la sèrie 9600 són de baix consum energètic, inclosos el 9621G i el 9641G, els dos PoE Classe 2. El 9641G és el primer telèfon d’escriptori IP que pot oferir Gigabit Ethernet, una pantalla a color I 1 mòdul de botons a més de consumir només energia PoE de Classe 2.

El 9621G i el 9641G ofereixen un aspecte i una sensació similars als models actuals de la sèrie 9600 i inclouen un suport que es pot capgirar de posició doble i que col·loca el telèfon aproximadament a 20⁰ en la posició inferior i a 60⁰ en la posició superior. Les pantalles tàctils d’alta resolució poden ajustar en 4 posicions independents i tots dos models admeten plaques frontals extraïbles i tenen números en una part independent per a les versions sense placa frontal.

El 9641G es pot usar amb el mòdul de botons BM-12. Es pot connectar un màxim de tres mòduls de botons alhora. El 9621G no admet el mòdul de botons.

El 9641G també inclou una interfície USB v2.0.

Teléfono IP - Centralitas telefónicas- Terminales telefónicas

Les característiques d’aquests telèfons són:

Características de las centralitas telefónicas Avaya IP Office

Telèfons IP 9650, 9650C

Elegant, sofisticat i molt funcional, el telèfon IP 9650 d’Avaya s’ha dissenyat per als perfils d’usuari Essencial i Navegador, que necessiten l’accés amb un sol toc a funcions i línies en pont de botons d’equips / socis. Els recepcionistes d’edificis i el personal administratiu executiu són exemples d’usuaris Navegador, els que responen a les trucades entrants, transfereixen als clients a altres extensions i monitoritzen diverses línies en pont al llarg del dia. És la solució ideal per a recepcionistes, assistents executius, agents de centres de contactes, així com treballadors capacitats que requereixen l’accés directe a les funcions dels socis i dels equips.

Teléfono IP - Centralitas telefónicas- Terminales telefónicas

Mòdul de l’adaptador SBM24

El mòdul d’expansió SBM24 és un dispositiu opcional que augmenta la quantitat de línies de trucada i botons de funció disponibles al telèfon. El mòdul d’expansió SBM24 és compatible amb els telèfons IP 9630, 9640 i 9650 i proporciona 24 botons programables addicionals, a configurar com a línies de trucada, línies en pont o tecles de funció. S’admet un màxim de tres mòduls SBM24 en un sol telèfon.

Telèfon SIP AVAYA J129

Comunicacions bàsiques de veu segures i fiables

El telèfon AVAYA J129 és un telèfon IP econòmic per a l’ús diari. Disposa de totes les característiques essencials per a la gestió de trucades en un telèfon SIP, però és assequible i altament funcional. Aquest telèfon ofereix les principals funcions que necessiten els usuaris en empreses de qualsevol mida.

Es tracta, doncs, d’un telèfon amb característiques robustes i que supera la majoria dels que estan disponibles al mercat actual.

Teléfono IP - Centralitas telefónicas- Terminales telefónicas

El Telèfon IP J129 està dissenyat per funcionar amb les plataformes Avaya Aura® i IP Office ™. Suporta el programari AST-SIP similar al dels Telèfons d’escriptori IP de la Sèrie 9600 d’Avaya, incloent-hi registre simultani amb Avaya Aura per a una millor resiliència.

És un telèfon perfecte per a col·locar en sales de reunió, zones d’espera, àrees de manufacturació, vestíbuls i espais de venda. Fins i tot per al seu ús en espais compartits o transitats. També els pot posar en cubicles i oficines.

Utilitza aquest telèfon d’una línia per a gestionar dues trucades simultàniament. Les tres tecles de programari sensibles al context permeten un fàcil accés a característiques com a transferència, conferència, enviament de trucades i espera / recuperació de trucada. Vostè pot veure registres recents i emmagatzemar fins a 250 entrades en el directori de la llista de contactes.

Trieu funcionalitats bàsiques de trucada usant una llicència IPT bàsica o obtingui accés a capacitats millorades, com ara TLS / SRTP per a la seguretat. Hi ha característiques EC500 per a la interoperabilitat amb telèfons intel·ligents. Per a usuaris remots, utilitzeu la solució Avaya Session Border Control a través de la llicència fonamental d’Avaya Aura.

Repari novament en aquest telèfon IP de nivell inicial i el seu disseny industrial fresc, prim, elegant i compacte de baix impacte energètic sobre el seu escriptori. Li agradarà.

 

UNITATS DE CONFERÈNCIA

Unitats de conferència sèries B100

Les unitats de conferència d’Avaya sèrie B100 proporcionen els beneficis de comoditat i productivitat típics d’un potent telèfon de conferència portàtil. Ofereix una gamma de telèfons adequats per a sales de conferència de mides mitjana i gran. La Sèrie B100 ofereix dues connexions SIP i analògiques.

Avaya B100 ofereix una qualitat de so HD superior per a un menor cost sense consumir ample de banda. Aquí es presenten alguns beneficis als clients:

 • Augmenta l’eficiència del negoci: les reunions del telèfon són eficients, espontànies i simples. Ajuden a les empreses a fer més eficients els seus processos.
 • Augmentar ROI: pot crear estalvis en reduir el temps de viatge i despeses.
 • Protegir el nostre entorn: pot protegir el nostre entorn ecològic quan substitueix el viatge amb una trucada de conferència d’alta eficiència.
 • Ser i sonar professional: el so de la millor qualitat és essencial per a reunions eficients sense malentesos.
 • Experiència senzilla per a l’usuari: la unitat B100 està empaquetada amb funcions senzilles per a l’usuari que no es troben en altres productes de la competència, com connectivitat amb telèfons mòbils GSM, DECT, USB, analògic i SIP, guia de conferència, connectivitat de PA , connexió d’auricular sense fils.
 • Gaudiu la tecnologia SIP líder: el B179 (un model en la Sèrie B100) és un model basat en SIP que li permet estalviar més i obtenir més eficiència a la xarxa de telefonia.

Aquesta secció del document inclou descripció, funcions i funcionalitats de cada model, una comparació de funcions dins el context d’una cartera completa de telèfons de conferència d’Avaya, accessoris, plataformes compatibles i països en què està disponible els productes pel que fa a l’aprovació de tipus i localització.

Les unitats de conferència Sèrie B100 d’Avaya ofereixen solucions de comunicació sofisticades i fàcils d’usar per a empreses petites a grans. En proporcionar una major qualitat de veu a partir de la premiada tecnologia d’àudio OmniSound®, les unitats de conferència B100 ofereixen, de manera econòmica, una varietat d’opcions d’implementació de baix ample de banda i fàcils de connectar, que aborden les necessitats úniques de diferents grups d’usuaris dins de la seva organització amb una àmplia gamma de models.

Gràcies a la sofisticada aparença i conjunt de funcions de productivitat intel·ligents, la Sèrie B100 és una opció ideal per a empreses que volen afegir terminals a les seves infraestructures existents o amb la implementació d’una nova xarxa. Les unitats de conferència es poden usar per complementar reunions i sessions de capacitació programades, o per a trucades espontànies entre oficines disperses mundialment i xarxes remotes.

So completament nítid: La tecnologia d’àudio OmniSound® garanteix una transmissió clara durant les reunions, de manera que vostè i el seu equip no es perdin cap so. El dúplex complet transmet i rep so simultàniament per evitar retallades d’àudio, so surround en 360 ° i potents altaveus que optimitzen la captura de so i difusió. La supressió de soroll filtra el soroll de fons estàtic i un equalitzador li permet ajustar el to per adaptar-se a la seva preferència.

Simplicitat de facilitat de connexió: Connectar les unitats de conferència Avaya B100 és fàcil i ràpid. S’inclou una guia de conferència, perfecta per fer trucades de múltiples parts i una agenda telefònica útil, que és ideal per emmagatzemar els seus contactes clau.

Funcions que milloren la flexibilitat i productivitat: La cartera de les unitats de conferència Avaya B100 complementa les seves solucions existents i es poden tornar a implementar fàcilment a mesura que creix la seva empresa o quan les necessitats canvien. Millori la conferència web, el vídeo i altres entorns de comunicació amb l’addició d’aquestes solucions de conferència d’àudio.

Unitat de conferència B149

L’Avaya B149 és una excel·lent opció al realitzar conferències per telèfon sense comprometre la qualitat de so. Avaya B149 està equipada amb la tecnologia d’àudio OmniSound® 2.0 patentada d’Avaya per aconseguir un so completament nítid. Guardeu els contactes a l’agenda telefònica i utilitzeu la guia de la conferència per a configurar fàcilment trucades de múltiples participants o trucades de grups preprogramades. La unitat Avaya B149

també té una funció de gravació incorporada que li permet gravar trucades en una targeta de memòria SD. Amb el seu disseny modern, Avaya B149 és una grata addició a qualsevol sala de conferències. També és ideal en grans entorns amb l’addició dels micròfons d’expansió opcionals. Feu reunions de conferències telefòniques productives que no tan sols estalvien temps, sinó que també l’entorn, igual que reduir les despeses de viatges.

Avaya B149 té els següents avantatges:

 • OmniSound® 2.0
 • Connexió analògica
 • Gravació de trucades en SD
 • Expansible amb micròfons
 • Llibreta telefònica
 • Guia de la conferència
Unidad de conferencia - Soluciones de comunicación para empresas

Unitat de conferència B159

L’Avaya B159 s’empaqueta amb moltes funcions intel ligents i es dissenya per aconseguir un rendiment flexible. Gravi les seves converses en targetes de memòria SD, mentre la manera de línia li permet canviar entre tres tecnologies de connectivitat, a més de combinar-les: analògica, telèfons mòbils i USB. La guia de la conferència ho ajuda a fer trucades de múltiples participants i estalviar grups de trucades, el que és molt útil si realitza trucades regulars al mateix grup. La unitat Avaya B159 també és ideal en majors contextos, ja que té l’opció d’agregar micròfons d’expansió, un auricular sense fil i també un sistema PA.

No cal dir que Avaya B159 ofereix la més recent qualitat de so, basada en una generació completament nova de OmniSound® 2.0, tecnologia d’àudio completament nítida d’Avaya. L’últim però no menys important, Avaya B159 té un disseny escandinau intrigant que millora qualsevol taula de conferència.

Avaya B159 té els següents avantatges:

 • OmniSound® 2.0
 • Connexió analògica
 • Es connecta amb telèfons DECT i mòbils
 • Connexió USB
 • Connexió per auricular sense fils
 • Expansible amb micròfons
 • Gravació de trucades en SD
 • Expansible per al sistema PA
 • Selector de línia
 • Llibreta telefònica
 • Guia de la conferència
 • Funció de pont incorporat
Unidad de conferencia - Soluciones de comunicación para empresas

Unitat de conferència B179

L’Avaya B179 és un telèfon per a conferències flexible basat en SIP, perfecte per a empreses que fan servir serveis de veu IP. El seu so nítid i natural ve de OmniSound® 2.0, la tecnologia d’àudio de banda ampla patentada d’Avaya. El disseny estilístic de la unitat Avaya B179 està empaquetat amb funcions intel.ligents per aconseguir trucades de conferència més eficients. Utilitza la guia de la conferència per trucar a grups preprogramats amb tan sols pressionar un botó. Import i exporti còmodament els detalls de contacte mitjançant la interfície web. Creu la seva pròpia agenda telefònica amb la funció de perfil d’usuari personal. La unitat Avaya B179 és ideal per a grans sales de conferències de fins a 30 metres quadrats o 320 peus quadrats. També és perfecte per a conferències més grans, ja que pot adaptar micròfons d’expansió, un auricular sense fil extern i un sistema PA. Amb l’Avaya B179, la seva empresa comptarà amb un telèfon de conferència que combina tots els beneficis del servei de veu IP amb noves funcions innovadores.

Avaya B179 té els següents avantatges:

 • OmniSound® 2.0
 • Basat en SIP
 • Trucades de conferència de cinc direccions
 • Gravació de trucades en SD
 • Funció de pont incorporat
 • Expansible amb micròfons
 • Connexió per auricular sense fils
 • Llibreta telefònica
 • Guia de la conferència
 • Expansible per al sistema PA
 • Configuració basada en web d’importació i exportació de contactes i configuracions
 • PoE (Alimentació a través d’Ethernet)
 • Amb IP Office 8.0, l’B179 admet la veu G.722 de qualitat HD.
Unidad de conferencia - Soluciones de comunicación para empresas

El B179 és compatible amb IP Office V 7.0 i posteriors. Es requereix una llicència per a terminals IP d’Avaya per IP Office per connectar un telèfon de conferència B179 amb IP Office. (No cal utilitzar una llicència per a terminals IP de tercers per IP Office en el cas de B179).