Blog

Powered by Avaya facilita a les pimes la migració al núvol

02/07/2019, Written by 0 comment

L’oferta cloud “Powered by Avaya” permet als socis de canal lliurar solucions de comunicacions unificades, centres de contacte i videoconferència d’Avaya de la manera que millor satisfaci les necessitats dels seus clients. Els partners poden oferir una gamma completa de solucions i els usuaris poden gestionar la migració al núvol al seu ritme.
Avaya ha anunciat el llançament de la seva oferta de cloud “Powered by Avaya”, dissenyada per satisfer les creixents necessitats de les mitjanes empreses en solucions de comunicacions basades en el núvol. L’oferta estarà disponible a través de distribuïdors majoristes als seus socis de canal o a través de distribuïdors seleccionats que lliuraran solucions directament als seus clients finals.

Disponible de moment en comptats països, l’oferta cloud “Powered by Avaya” permet als socis de canal lliurar solucions de comunicacions unificades, centres de contacte i videoconferència d’Avaya de la manera que millor satisfaci les necessitats dels seus clients. Els partners poden oferir una gamma completa de solucions i els usuaris poden gestionar la migració al núvol al seu propi ritme. Els partners d’Avaya que desitgin allotjar i mantenir els serveis cloud d’Avaya en els seus propis centres de dades, poden vendre els serveis “Powered by Avaya” directament als clients, amb l’opció d’incloure serveis addicionals al voltant del producte principal, així com continuar venent la cartera completa de solucions d’Avaya.
Avaya també està treballant amb els principals socis de distribució majoristes per oferir una solució completa al núvol per als socis, incloent facturació, aprovisionament i altres sistemes de back-end. Els socis de canal podran concentrar-se en la creació de solucions innovadores per als seus clients i oferir experiències de comunicacions a prova de futur.

Llegir més