Blog

Mercedes Benz Superdome puntua amb la renovació de la seva xarxa amb Avaya

02/07/2019, Written by 0 comment

Disposar sobre el terreny de joc d’un constant rendiment de qualitat, permet a equips professionals i universitaris competir per aconseguir el triomf en els seus campionats.

El Mercedes Benz Superdome de Nova Orleans, seu de nombroses competicions, confia en el constant rendiment de qualitat de Avaya Networking per garantir la fiabilitat que s’exigeix ​​en tots els aspectes del funcionament dels grans esdeveniments com en el de la connexió i seguretat per a equips , aficionats i empleats.

Superdome Management Group s’enorgulleix de la qualitat de la gestió dels serveis disponibles en els seus diferents instal·lacions, incloent el Superdome a Nova Orleans. El complex està format pel Mercedes-Benz Superdome, seu de l’equip de futbol americà dels New Orleans Saints, el Centre Smoothie King i el Champions Square. Alberga alguns dels principals esdeveniments esportius dels EUA, com la Super Bowl, els Campionats universitaris de futbol americà i la final entre quatre de la National Collegiate Athletic Association.

La xarxa d’Avaya ha substituït la vella tecnologia de xarxa instal·lada després del desastre de l’huracà Katrina i que estava donant lloc a freqüents caigudes del servei que reduïen la productivitat de manera important. SMG va seleccionar la tecnologia de xarxa d’Avaya, realitzant una suau migració cap a una xarxa estable just després d’acabada la temporada de futbol americà i les celebracions del carnaval.

De forma immediata, els usuaris van tenir accés a la fiabilitat i l’ample de banda necessari per poder realitzar les seves activitats i donar suport a les aplicacions que una instal·lació de grans dimensions requereix, tot això al mateix temps que es reduïa de forma important la quantitat de temps que l’equip de TI havia de dedicar a la gestió i manteniment de la xarxa. La nova xarxa també ha millorat el sistema de seguretat, eliminant la freqüent necessitat de reiniciar les càmeres de vídeo de vigilància. Una reducció del 90% en el nombre d’incidències en el complex des que la xarxa va ser instal·lada es tradueix en uns empleats i assistents més segurs.

La xarxa d’Avaya és la base que dóna a SMG l’oportunitat d’explorar l’oportunitat d’albergar i oferir nombroses opcions, incloses mobilitat i aplicacions en el núvol, per millorar l’experiència de les instal·lacions per a empleats i assistents.

“Tot està funcionant exactament com hauria. Tot ha millorat. El servei de la xarxa és invisible. El fet que ningú parli d’ella és perquè funciona. Si la gent no nota res és perquè tot va com ha de “, afirma Matt Boyd, IT manager, SMG Managed Facilities

Valor creat

20% reducció en el temps dedicat a mantenir la xarxa

30% més rapidesa en la implementació dels canvis

90% reducció en el nombre d’incidències a la xarxa sobre assumptes de vídeo vigilància

100% de millora en la capacitat de l’equip TI de diagnosticar les claus de les causes fonamentals.

La xarxa està preparada per a la mobilitat i el núvol

Llegir més