Blog

L’experiència de comunicació ara és encara millor amb les solucions natives del núvol Zang Office i Zang Spaces

02/07/2019, Written by 0 comment

Dels creadors dels sistemes originals de comunicació a l’oficina, arriben aquestes solucions digitalment natives que eleven el nivell per a les petites i mitjanes empreses

LAS VEGAS-Avaya ENGAGE – 2017 -Tenim bones notícies per a les petites i mitjanes empreses: les seves opcions de comunicació empresarial ara són encara millors amb les noves solucions en el núvol de Zang, una companyia Avaya. Les noves solucions inclouen Zang Office, un servei de telefonia en el núvol que permet a les empreses de totes les mides personalitzar la seva suite de comunicació amb les aplicacions i els canals específics de la indústria que necessiten per participar i donar un millor servei als seus clients , i Zang Spaces, una oferta de reunions com un servei per a la col·laboració dinàmica en equip. Zang Office i Zang Spaces són la culminació de dècades d’innovació en comunicació en una plataforma exclusiva en el núvol, i ambdues es poden adquirir en línia i estar en funcionament en minuts.

Segons dades de Forbes, aproximadament 540,000 noves empreses són creades cada mes1, mentre que l’Oficina de Representació de la SBA reporta que només la meitat d’aquestes empreses arriben als 5 anys de vida.2 Les raons que es van donar per tal fracàs estan molt lligades amb la “falta de diferenciació” i la “falta d’entesa de la competència”, que van ser els dos factors més mencionados.3

Per ajudar a les PIMES a competir en el camp dels negocis, Zang Office brinda un servei de comunicació de nivell empresarial amb un preu per a petita empresa. En conjunt amb Zang Cloud, que és una sòlida plataforma de desenvolupament, els propietaris de negocis obtenen guies i eines fàcils d’usar per ingressar a la web i afegir ràpidament funcions de comunicació com a veu i SMS, oblidant l’enorme esforç i cost que representa contractar a algú per desenvolupar-lo. No obstant això, aquestes solucions no només ofereixen serveis de telefonia bàsics. Zang Office en conjunt amb Zang Cloud permeten a les empreses crear noves i innovadores formes d’interactuar amb els seus clients en temps real: les possibilitats són infinites.

Amb Zang Office, les organitzacions compten amb funcions sòlides, segures i senzilles que els permeten acabar el seu treball, entre les quals es troben números locals o sense cost, operadores automàtiques i resposta de veu interactiva (IVR), traducció de correu de veu a correu electrònic, grups de recerca, conferències telefòniques, transferència de nombre fix a nombre cel·lular, i més. La intuïtiva interfície web permet als administradors gestionar usuaris i configuracions fàcilment, fer canvis als seus IVR, veure historials de trucades, afegir dispositius mòbils per a la transferència de nombre fix a nombre cel·lular i configurar comptes. Zang Office també ofereix una flexibilitat de dispositius amb opcions de telèfons fixos, clients mòbils per iOS i Android i soft client per a qualsevol dispositiu d’escriptori.

Zang Spaces és una solució de col·laboració en equip i reunions persistents basada en el núvol que integra sense contratemps veu, vídeo, tasques, intercanvi i més en una sola aplicació a la qual es pot tenir accés des de qualsevol navegador, sense necessitat de descàrregues res. Utilitzeu la integració de Zang Spaces en populars solucions de calendari per programar les seves reunions com normalment ho faria i incloure convidats. Tots s’agreguen automàticament en l’espai i poden unir-se donant un sol clic a la lliga corresponent. També pot crear un espai virtual de reunions Zang, compartir l’URL de Zang Spaces amb assistents a la reunió i dur a terme reunions persistents on els assistents poden col·laborar abans, durant i després, el que posa fi a les reunions amb horaris restringits on es obliden els elements d’acció. Les tasques, els documents compartits i els missatges es poden guardar dins de Zang Spaces, permetent als membres de l’equip tornar ràpidament a on es van quedar per completar els projectes eficientment.

En conjunt, Zang Office i Zang Spaces són la parella ideal perquè les organitzacions dinàmiques i en creixement es comuniquin efectivament de forma tant interna com externa.

Preu i disponibilitat
Actualment disponible a EU i Canadà, el preu inicial de Zang Office és de $ 15.95 / mes i es pot adquirir a https://store.zang.io/zang-office/view. El preu de Zang Spaces varia segons el nivell; el paquet bàsic gratuït inclou missatges, tasques, i intercanvi d’arxius i vídeos entre fins a tres persones.

cites
“Som un restaurant privat que va obrir les portes fa tot just sis mesos, i sabíem que necessitàvem diferenciar els nostres serveis i oferir experiències úniques dins d’un pressupost fix. Zang Office ens va oferir una manera accessible de donar servei a persones que cridaven per demanar informes del restaurant o que volien reservar el lloc. Zang Office és de gran ajuda ara que estem afegint noves seus per a esdeveniments i buscant donar suport negocis adjacents. Ens entusiasmen les possibilitats que brinda l’habilitació de SMS a través d’Zang Cloud, mentre que Zang Spaces ens permet col·laborar fàcilment amb les parelles en els detalls per al seu casament. Tot això es remunta a crear experiències diferenciades que tradicionalment només podien oferir les empreses més grans “.
Brent Knittel, Co-propietari de Cottonwood Cottage

“Amb Zang Office i Zang Spaces, ubiquem als nostres usuaris en el centre de la comunicació. Estem enfocats en el nostre objectiu de comercialitzar el núvol, brindant a les petites i mitjanes empreses una forma accessible i eficient de diferenciar els seus productes i serveis a través de connexions i participació en temps real amb els clients. Tant Zang Office com Zang Spaces, que són la culminació de dècades d’innovació en comunicació en una plataforma totalment en el núvol, permeten a les empreses pensar en una millor forma de fer negocis, per després treballar ràpidament en els seus objectius de comunicació amb solucions personalitzades que els ajuden a connectar-se de una millor forma amb clients i fins i tot estar al camp de batalla amb els seus competidors més grans “.
Mo Nezarati, director general, Zang, Inc.

Sobre Zang, Inc.
Zang, una companyia de Avaya, brinda a organitzacions i individus solucions de comunicació digitalment natives. Les solucions Zang, són la culminació de dècades d’innovació en comunicació en una plataforma exclusiva en el núvol i inclouen Zang Cloud, una plataforma de desenvolupament de comunicacions i API usada per integrar capacitats de veu i missatges en aplicacions; Zang Office, un sistema telefònic en el núvol per a empreses; i Zang Spaces, una aplicació de reunions i col·laboració en equip com un servei. Per obtenir més informació, visiteu www.zang.io

Llegir més