Blog

Les empreses necessiten millorar en col·laboració corporativa

02/07/2019, Written by 0 comment

Amb cada vegada una oferta més nodrida de solucions de col·laboració, és difícil que les empreses no trobin aquelles que s’adapti a les seves necessitats. No obstant això, aquesta encara és una assignatura pendent a jutjar per l’opinió dels empleats que reclamen més interacció amb les seves organitzacions i entre els seus companys de treball.

Una enquesta de Oblong Industries, realitzada en el marc de l’ISE, revela aquesta realitat. Tot just un 45% dels treballadors considera que els seus sistemes de col·laboració els permeten estar integrats a la colaboración_empresascompanyia. A partir d’aquí, el gairebé 7% apunta que estan prou preparats i 36% creu que estan una mica optimitzats. Tan sols un 3% assegura que no tenen cap solució de col·laboració.

No obstant això, els empleats veuen clarament els avantatges d’un sistema de col·laboració competent. Els enquestats saben que incrementaria la seva productivitat un 65% durant les reunions i un 42% afegeix que el major repte és mitigar els retards al començament d’aquestes. A més, reclamen que aquestes solucions han de fomentar la connectivitat i ser senzilles d’utilitzar.

Un altre informe global de Polycom apunta en la mateixa direcció. El 92% dels enquestats afirma que la tecnologia de col·laboració de vídeo millora el treball en equip. Mantenir reunions de treball a través de vídeo ajuda a mantenir el factor humà en interactuar, que d’altra manera es pot trobar a faltar quan es treballa a distància.

Col.laborar per millorar

En plena era de cooperació corporativa és gairebé una obligació que les empreses estiguin preparades per aportar aquesta col·laboració de forma interna. Un fet que la mateixa enquesta constata que no és així i això que estem davant d’un públic enquestat molt més preparat tecnològicament -són assistents d’una fira de sistemes audiovisuals- que la mitjana empresarial.

El reclam per part dels treballadors pel que fa a les solucions de col·laboració no canvia. Alternatives més senzilles que els ajudin a millorar la seva productivitat i eliminar obstacles tècnics amb què s’enfronten diàriament. Tot això en pro d’un ambient que fomenta la innovació, creativitat i benestar en l’entorn laboral.

En aquest sentit, el catàleg d’alternatives és molt ampli. Des fabricants especialitzats com Avaya, Polycom o ShoreTel fins gegants tecnològics més integrals que han decidit llançar la seva pròpia proposta de col·laboració com Intel, Cisco o Microsoft. Un ecosistema on triar el que més s’adapti al nostre client i aportar el valor que oferim com a partner.

Llegir més