Blog

L’aplicació de veu sobre IP en el núvol elimina els obstacles a All-IP

02/07/2019, Written by 0 comment

Escrit per Redacció TNI el 2017.05.16 a les 20:04:51

El nou eSBC (Enterprise Session Border Controller) de Patton ofereix seguretat en la convergència de veu i dades, supervivència de la xarxa i anàlisi de la qualitat del servei, a més d’un VoIP Gateway integrat amb entre dos i vuit ports analògics.

Patton Electronics, companyia especialitzada en la fabricació de solucions en l’àmbit de les comunicacions unificades, cloud i Internet de les Coses per a xarxes empresarials i industrials; comercialitza un nou eSBC econòmic d’alt rendiment que, opcionalment, ofereix entre dos i vuit interfícies de telefonia analògica integrades.

La nova gamma de veu sobre IP (VoIP) està dissenyada per a petites empreses que necessiten integrar les seves línies telefòniques tradicionals en sistemes de comunicació All-IP i sistemes de comunicació basats en el núvol.
“Els adaptadors de telefonia analògics, coneguts com ATAs, estan obsolets”, comenta Burton A. Patton, Vicepresident Executiu de Patton Electronics. “Les companyies que vulguin connectar els seus dispositius de veu i fax ja existents necessiten un CPE molt més intel·ligent”.
La majoria dels eSBC estan dissenyats únicament per suportar la comunicació SIP-to-SIP, brindant molt poca o fins i tot cap consideració per la connectivitat dels equips heretats, la supervivència de la xarxa, la seguretat o la qualitat del servei. La telefonia TDM-a-IP sol gestionar-se a través d’un adaptador de telefonia analògica, de manera que les petites oficines necessitaran, almenys, dos dispositius (en alguns casos cinc) per implementar la migració a All-IP.

Els productes de Patton Electronics són molt més intel·ligents. Ofereixen seguretat i convergència de veu i dades amb fins a vuit ports FXS integrats. Els dispositius també inclouen un tallafocs que monitoritza l’estat amb xifrat de seguretat TLS / SRTP (Transport Layer Security / Secure Real-Time Protocol) per a senyalització i veu, a més de mecanismes configurables per a la prevenció del frau telefònic i els atacs de denegació de servei (DoS).

Amb mecanismes de de supervivència (failover) i balancemamiento de càrrega per a la supervivència de la línia tradicional (TDM) i LTE, les unitats garanteixen la continuïtat del negoci.

El gateway SmartNode 4141, pot convertir-se en un sofisticat dispositiu eSBC multifuncional mitjançant l’activació de llicències d’una manera molt senzilla. A més, la funció de doble imatge en el nivell d’operador (poques vegades es troba en equips locals pel seu baix nombre de ports) ofereix funcions de retrocés o recuperació de tot el sistema d’actualitzacions de programari. Patton ofereix aquesta característica als proveïdors de servei sense càrrec addicional.

El mes passat, Patton va anunciar els nous kits CopperLink 1101 PoE Exterder resistents a l’aigua i compatibles amb l’estàndard IP67. Gràcies a les seves caixes exteriors, poden estendre la connexió Ethernet 10/100 i fins a 15 watts d’alimentació a través de la xarxa regulada en la norma 802.3af fins 915 metres.

Llegir més