Blog

Espanya se situa en quart lloc europeu en utilització del comerç electrònic

02/07/2019, Written by 0 comment

Espanya se situa en quart lloc europeu en utilització del comerç electrònic Amb el desenvolupament i acceptació del comerç electrònic a Espanya que ja s’ha consolidat, les botigues en línia ‘tot inclòs’ de proveïdors de hosting com Strato, estan vivint el seu millor moment ja que faciliten la creació d’un ‘e-commerce’ totalment professional amb una mínima inversió.

El percentatge de persones que van accedir a Internet en alguna ocasió en 2016 va ser del 82,7%, el que indica que prop de 23 milions de persones (entre 16 i 74 anys) es connecten a Internet cada dia (dades del Perfil soci demogràfic dels internautes. Anàlisi de dades INE 2016).

L’èxit i creixement del comerç electrònic a Espanya és una realitat. Així ho demostren les dades de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), que confirmen un creixement del 20,3% en la facturació, arribant als 5.948.000 d’euros en el segon trimestre del 2016. Aquestes xifres situen Espanya en quart lloc, darrere d’Alemanya, Regne Unit i França. Si es té en compte el nombre de transaccions, en el segon trimestre de 2016, es van registrar més de 92 milions d’operacions.

Encara que hi ha coses a millorar, com, per exemple, el saldo net exterior, és a dir, la diferència entre el que es compra des de l’estranger en botigues online espanyoles i el que es compra des d’Espanya a l’estranger, ja que va llançar un dèficit de 1.609 , 7 milions d’euros.

foto

Botigues en línia de Strato

Per aprofitar aquest desenvolupament del ‘ecommerce’ a Espanya, botigues online ‘tot inclòs’ com les de Strato són la millor opció ja que permeten crear una botiga professional i personalitzada sense tenir coneixements de programació o de disseny.

Amb un procés còmode, senzill i barat, es pot crear una botiga online amb uns costos reduïts i controlats; a més, si el negoci creix, és molt senzill augmentar les seves prestacions i funcionalitats adquirint un paquet més gran gràcies a la seva escalabilitat. El paquet de botiga en línia inclou l’allotjament, domini, correu electrònic amb espai flexible, diversos mètodes de pagament, enllaços a mercats en línia com ebay o Amazon, vendes en xarxes socials, eines de màrqueting en línia i logístiques incloses …

Més de 50 plantilles gratuïtes de dissenys i de sectors, i molts més dissenys professionals de pagament, ajuden els venedors a dissenyar la seva botiga de manera professional i personalitzada des només 7,90 € / mes (bàsica).

Aquestes botigues, en les seves diferents modalitats (avançada, professional i premium), estan preparades per als nous hàbits de consum amb una versió mòbil especialment dissenyada per a smartphones i tablets. També tenen un sistema de recerca d’articles especialment desenvolupat per a aquests dispositius.

seguretat garantida

Totes les dades s’emmagatzemen en centres de dades d’alt rendiment propis. El processament de la informació compleix amb la legislació alemanya sobre protecció de dades, una de les més estrictes a nivell mundial.

La transmissió segura i xifrada de les dades és un requisit imprescindible de les botigues en línia, amb Strato, totes les dades estan automàticament protegits amb el certificat SSL de Thawte. Aquestes botigues compleixen també amb tots els requisits necessaris per obtenir la certificació de ‘Trusted Shops’ que genera confiança en els compradors.