Blog

Els centres de salut Sant Josef optimitzen l’atenció mèdica en l’entorn rural amb Avaya Scopia

02/07/2019, Written by 0 comment

Amb aquesta solució de videoconferència han pogut connectar els tres hospitals que integren aquest grup sanitari, permetent gestionar de forma òptima la creixent demanda d’atenció mèdica de la zona.

st-josefs-hospital-wiesbaden

El centre regional de salut de Sant Josef està integrat per tres hospitals localitzats a Wiesbaden, Rheingau i Bad Schwalbach (Otto-Fricke). Aquesta associació precisava d’una solució que facilitar l’atenció dels metges especialistes amb els pacients, independentment de la seva ubicació, que optimitzarà les consultes amb els respectius equips de cada hospital, en molts casos gairebé sense pre avís. Reduir el temps dedicat als desplaçaments, ja fos per atendre pacients o reunir-se amb els equips mèdics, significava més temps per dedicar-lo a les persones.

Avaya Scopia St Josefs hospital Wiesbaden

L’objectiu era oferir un millor nivell d’atenció sanitari a les persones que viuen a l’entorn rural. L’eina de videoconferència Avaya Scopia va ser la solució per aconseguir una òptima coordinació entre l’equip d’atenció i els especialistes de les hospitals que integren aquesta associació.

Amb aquesta solució de videoconferència s’ha aconseguit connectar les tres instal·lacions i la col·laboració entre els diferents hospitals s’ha vist simplificada i enfortida, especialment a l’hora d’analitzar els historials clínics.

Durant les conferències els metges poden visualitzar les dades i les imatges, com plaques de raigs X, imatges de ressonància magnètica o dades de laboratori. Aquesta eina ofereix al St Josef la possibilitat d’integrar en temps real dades del pacient i dades vitals de tota mena, el que representa un important avantatge.

“Scopia és una solució robusta que permet enviar imatges i so amb una gran qualitat. A més, ofereix la màxima seguretat, una cosa molt important a l’estar treballant amb dades confidencials dels pacients. No volíem una solució aïllada sinó una plataforma oberta preparada per al futur, que fos allotjada a les nostres instal·lacions i ens permetés desenvolupar poc a poc molts dels possibles escenaris per a l’atenció mèdica mitjançant l’ús del vídeo “, comenta Thomas Gorniok, IT manager en el St. Josef s Hospital Wiesbaden.

Llegir més