Blog

DIMENSIONS CLUB TROBA EN IPO CC DE AVAYA L’EFICIÈNCIA I LA FIABILITAT QUE ELS SEUS CLIENTS DEMANDEN PER TRIAR DESTINACIÓ

02/07/2019, Written by 0 comment

Dimensions Club, tour operador especialitzat en viatges de llarga distància, implanta IP Office Contact Center per garantir un servei de qualitat i personalitzat als més de 3.000 clients que decideixen cada any deixar-se assessorar i viure una experiència única en qualsevol de les destinacions ofertes.

REPTES

  • Oferir un servei d’alta especialització
  • Evitar la pèrdua de trucades
  • Garantir la continuïtat del servei

VALOR CREAT

  • Call Center personalitzat amb distribució automàtica de trucades
  • Control en temps real de les trucades entrants
  • Dimensionament òptim de l’equip

Amb un pressupost mitjà de 2.800¤ per passatger, el Japó, els EUA i Tailàndia han estat les destinacions més sol·licitades pels clients de Dimensions Club a 2016. Per a aquest any que comença, Tailàndia es perfila ja com el favorit. Aquest tour operador, que realitza unes vendes brutes d’aproximadament 100.000 euros al dia en temporada alta (de gener a maig), té subscrit acords amb més de 4.500 agències de viatges minoristes repartides per tot Espanya.

Per Dimensions Club, l’eina més potent de venda és el telèfon. Julio González, director general, explica que “quan una parella gastarà aproximadament 5.600 euros en un viatge demana un nivell d’assessoria molt alt. La majoria de les gestions comporten més d’una trucada, aproximadament una mitjana de 3 a 5 trucades per tancar una venda, on es realitza comprovacions de disponibilitat de vols, contacte amb especialistes …. “Tot i que hi ha la possibilitat de contractar paquets tancats,” en dimensions Club sempre dóna l’oportunitat d’ampliar i personalitzar el viatge “, explica.

Des del seu naixement, l’equip de Dimensions Club tenia molt clara la necessitat de comptar amb una centraleta intel·ligent, capaç de donar resposta a les més de 300 trucades diàries. “Coneixíem Avaya i el vam tenir molt clar, no ens podíem permetre perdre ni una trucada i vam decidir apostar per alguna cosa segur. Més que estalvi de costos, buscàvem eficiència i fiabilitat “, afirma juliol.

IP OFFICE CONTACT CENTER

La solució implantada pel nostre partner Infocom ha estat la IPO Contact Center (versió 9.1.0.2), una solució integral d’Avaya IP Office ideal per a empreses mitjanes i petites empreses que necessiten una funcionalitat de centre de contacte multicanal. Amb IP Office Contact Center es poden integrar canals de xat web, veu i correu electrònic, a més d’administrar de manera proactiva tot el cicle d’interacció del client.

Julio González enumera els beneficis aportats per la solució a la seva empresa: “ens ha permès conèixer el nombre de trucades en temps real; obtenir informes; dimensionar l’equip correctament per evitar que es perdin trucades; veure aquelles trucades que hem perdut i tornar la trucada al client, el que dóna una sensació molt bona “.

Les trucades entrants es distribueixen per continents i els agents s’assignen segons especialització (Amèrica, Àsia, Pacífic i Àfrica), el que permet a més distribuir i / o donar prioritat segons el skill de cada agent. “Cada agent aconsegueix facturar més d’un milió d’euros anuals. Això explica que sigui vital la continuïtat del servei i haguem de reduir les incidències al mínim “.

“En aquest procés de canvi hem deixat fins d’usar els telèfons, ara només treballem amb el PC, hem guanyat en espai a les taules i vam treballar molt més còmodes”.

Actualment Dimensions Club està duent a terme un procés d’ampliació i canvi de seu i tornarà a fer-ho de la mà d’Avaya. “El grau de satisfacció que tenim amb el producte és molt, molt alt i no tenim pensant cap canvi. Ens ofereix fins i tot moltes més possibilitats de les que necessitem “.

“Cada agent aconsegueix facturar més d’un milió d’euros anuals. Això explica que sigui vital la continuïtat del servei i haguem de reduir les incidències al mínim “.

– Dimensions Club

PRODUCTES I SOLUCIONS

  • IPO500 v2 9.1.5
  • IPOCC 9.1.0.2
  • Voicemail pro 9.1.5
  • Avaya Communicator 2.0.3

SOBRE DIMENSIONES CLUB DE VIAJES

Dimensiones Club és un Tour Operador de llarga distància recolzat per un equip de professionals amb més de 20 anys d’experiència. Sempre a l’avantguarda dels viatges organitzats, porten dècades aportant novetats en les destinacions d’Àsia, Amèrica, Àfrica i Pacífic. més informació a dimensionesclub.es.

Llegir més