Blog

Avaya Scopia ajuda a millorar i agilitzar l’atenció mèdica

02/07/2019, Written by 0 comment

L’associació regional d’hospitals Sant Josef de Wiesbaden, connecta tres hospitals d’emergència a través de la solució Scopia de videoconferència d’Avaya, per gestionar de forma adequada la creixent demanda d’atenció mèdica i uns costos en ascens

Madrid, 2016 – Oferir un nivell d’atenció d’urgència a l’Europa rural pot resultar un autèntic repte per a la majoria de les organitzacions sanitàries. En el cas del St. Josef s Hospital Weisbaden GmbH, una solució com la videoconferència Avaya Scopia és una peça crítica del puzle de la coordinació entre l’equip d’atenció i els especialistes en les tres ubicacions.

L’associació clínica regional del St. Josefs-Hospital Wiesbaden inclou l’St. Josefs-Hospital Rheingau i l’Otto-Fricke Hospital a Bad Schwalbach. L’associació necessitava facilitar l’atenció dels metges especialistes als pacients indistintament la seva ubicació, així com les consultes amb els respectius equips d’atenció mèdica de cada hospital, en molts casos gairebé sense preavís. Reduir el temps dedicat als desplaçaments, ja fos per atendre pacients o reunir-se amb els equips mèdics, significava més temps per dedicar-lo a les persones.

Per assegurar una excel·lent atenció mèdica davant la pressió d’un creixent nombre de pacients i un augment en els costos mèdics, l’associació va donar els passos cap a la posada en marxa de noves tecnologies, incloent la videoconferència Avaya Scopia entre elles.

Amb la solució de videoconferència Avaya Scopia connectant les tres instal·lacions, la col·laboració entre els diferents hospitals s’ha vist simplificada i enfortida, especialment a l’hora d’analitzar diàriament els historials clínics. Durant les conferències els metges poden visualitzar les dades i les imatges, com plaques de raigs X, imatges de ressonància magnètica o dades de laboratori. La videoconferència ofereix al St Josef amb la possibilitat d’integrar en temps real dades del pacient i dades vitals de tota mena, el que representa un important avantatge.

“La robustesa de la solució d’Avaya pel que fa a connexió fiable sobre qualsevol distància per a imatges, so i amplitud en general, és un element clau. A més, és una solució que ofereix la màxima seguretat, una cosa molt important a l’estar treballant amb dades personals confidencials dels pacients. No volíem una solució aïllada sinó una plataforma oberta preparada per al futur, que fos allotjada a les nostres instal·lacions i que ens permetés desenvolupar poc a poc molts dels possibles escenaris per a l’atenció mèdica mitjançant l’ús del vídeo “, comenta Thomas Gorniok, IT manager , St. Josef s Hospital Wiesbaden.

Llegir més