Blog

Avaya News

02/07/2019, Written by 0 comment

Avaya Surge guanya l’Or en els Premis Edison 2017

La companyia obté el màxim guardó en la categoria de Seguretat Cibernètica.

En el marc de la celebració del 30 aniversari dels Premis Edison per reconèixer el millor en innovació i excel·lència en el desenvolupament de nous productes i serveis, durant un esdeveniment celebrat el 20 d’abril a la ciutat de Nova York es va anunciar que, gràcies a la seva innovació, Avaya va ser reconeguda amb el Or en la categoria de Seguretat Cibernètica.

“La seguretat és possiblement el major obstacle per a adoptar estratègies de l’Internet de Coses i l’impacte potencialment profund en la innovació”, va dir Liam Kiely, vicepresident de Avaya. “Si bé els mètodes actuals per assegurar IOT són molt complexos, cars i amb diferents graus d’efectivitat, “Avaya Sorgeix” és just el contrari: altament segur, simple i rendible “.

Ser reconegut amb un Premi Edison s’ha convertit en un dels majors guardons que una empresa pot rebre en nom de la innovació i els negocis. Els premis porten el nom de Thomas Alva Edison (1847-1931), les invencions, nous mètodes de desenvolupament de productes i èxits innovadors literalment van canviar el món, el que li va valer 1,093 patents als Estats Units i el va convertir en un nom familiar a tot el món.

“Els nostres jutges van reconèixer la solució” Avaya Sorgeix “com un autèntic innovador entre els molts productes inclosos en aquesta categoria”, va dir Frank Bonafilia, director executiu dels Premis Edison.

La votació entre els seleccionats per als premis Edison va ser realitzada per un panell de més de 3.000 executius líders de negocis, incloent guanyadors de premis atorgats en el passat, acadèmics i líders en els camps de desenvolupament de productes, disseny, enginyeria, ciència i medicina .

A més de la cerimònia de gala, el programa anual dels Premis Edison va incloure activitats estratègiques al llarg d’un dia complet: “Fòrum Conegui als Innovadors” i “Demostracions de Innovadors”, que van oferir als presents tota una experiència pràctica amb molts dels productes guanyadors.

Llegir més