Blog

Avaya intensifica la seva enfocament extrem a extrem per securitzar solucions

02/07/2019, Written by 0 comment

Amb el nombre de ciber atacs creixent a gran ritme, Avaya ha anunciat que redobla els seus esforços per ajudar les empreses a mantenir fora de perill de les amenaces potencials que puguin posar en perill a clients, operacions i dades.
En una sèrie de millores que abasten des dels serveis professionals a les tecnologies centrals, passant pels serveis gestionats, l’enfocament ampli de Avaya ajuda a organitzacions, tant públiques com privades, a reduir el risc ia tancar bretxes que puguin aparèixer a causa de la creixent complexitat, als errors humans ia uns recursos limitats.
Amb uns atacs cada vegada més hostils i complexos, els ciber pirates estan trobat autèntics tresors ocults de punts d’accés a les tendències actuals de la transformació digital, el IdC, big data i la hiperconnectivitat. La previsió de danys originades pel cibercrim, arriba per 2021 als 3 bilions de dòlars anuals el que, unit a una escassetat de mà d’obra especialitzada, va conduir a moltes empreses a què hagin de buscar maneres de salvaguardar els seus actius crítics.
Les empreses de comunicacions són, sense cap dubte, un dels objectius principals per als pirates que desencadenar atacs o per accedir a àrees sensibles. Amb una sèrie de plataformes de comunicacions, aplicacions i dispositius usats en les operacions comercials creixent, l’augment de risc i complexitat fa molt difícil monitoritzar i defensar tots els possibles punts d’entrada.
Incloure funcionalitats de seguretat en la infraestructura central, plataforma i aplicacions, desenvolupar eines automatitzades per ajudar a identificar i monitoritzar les àrees potencials de risc i oferir serveis gestionats i professionals dirigits, són tots part dels esforços de Avaya per mantenir els clients i als seus clients fora de perill. Entre les últimes millores s’inclouen:
• Inspecció de seguretat automatitzada de la plataforma base: Un nou servei automatitzat, disponible a través d’Avaya Security Assurance Services, augmenta la seguretat al mateix temps que redueix els esforços manuals d’obtenir informació de la plataforma base, realitzant més de 140 comprovacions generals i 100 comprovacions específiques de solucions per plataforma. Disponible tant com subscripció o mitjançant pagament únic, l’eina identifica problemes tècnics, operatius i de configuració, problemes de compatibilitat i errors que puguin impactar la disponibilitat del sistema.
• S’incorpora una capa de seguretat d’aplicacions: Xifrat, autenticació d’usuaris i accés remot, hardening o enduriment d’arxius, gravació d’esdeveniments i notificació, tots ells han estat reforçats en les comunicacions centrals per a empreses de Avaya. Avaya inclou seguretat per a ús militar a la capa d’aplicacions que satisfà els requisits NIST FIPS 140-2 i DoD / DISA STIGs i UCR, que també s’utilitzen per reduir els riscos per a les empreses de sectors com finances, salut, distribució i sector públic . En resum, una major capacitat, hardening multicapa i altres millores en la tecnologia controlador de frontera de sessió d’Avaya ofereix als clients amb una solució completa i de gran seguretat d’extrem a extrem.
• La hiper segmentació de la xarxa frustra als pirates: el triple enfocament adoptat per Avaya Networking per securitzar els difuminats límits de l’empresa fa servir la hiper segmentació, les xarxes discretes i l’elasticitat automàtica per frustrar als pirates. A més, el recentment anunciat sistema operatiu Avaya Pivot resol els principals reptes de la computació distribuïda, permetent més estructura i control al mateix temps que es redueix el risc i la complexitat.
• Serveis gestionats assegurances per a l’externalització del centre de contacte: Un núvol de comunicacions unificades multi instància, construïda segons els requisits de seguretat del govern dels EUA, ja està disponible per als clients de les empreses dels EUA així com els organismes públics. Els serveis Avaya Secure Delivery Private Cloud aporta controls de seguretat implementats i documentats per a maquinari, programari, NOC, Security Operating Center (SOC), suport d’aplicacions i personal TI.
David Rolling, vice president dels serveis professionals d’Avaya va afirmar: “És virtualment impossible per a les empreses predir, monitoritzar i defensar front a totes les ciber atacs potencials. Necessiten comptar amb l’assistència que reben de socis de confiança, que no només ofereixen actualment tecnologies i serveis segurs, sinó que a més estan treballant contínuament en neutralitzar els perills que poden arribar de noves amenaces que encara no existeixen. Avaya té el compromís de situar la seguretat dels nostres clients abans de res, seguint un enfocament multidimensional que entén les seves necessitats i limitacions , bloquejant punts d’exposició abans que puguin causar ciberdestrozos a l’empresa “.

Llegir més