Blog

Avaya i ScanSource impulsaran l’adopció del cloud al canal europeu

02/07/2019, Written by 0 comment

ScanSource serà el primer proveïdor majorista de solucions cloud d’Avaya a Europa. Els socis de canal es beneficiaran de l’abast combinat i de la quota de mercat d’Avaya i ScanSource, el que els permetrà crear solucions innovadores per als seus clients finals.
Cada vegada més empreses d’Europa busquen adoptar tecnologies cloud. De fet, s’espera que el mercat cloud augmenti a Europa Occidental a un ritme de creixement anual del 23,2% entre 2015 i 2020, i que la despesa total a la regió arribi als 24.100 milions de dòlars aquest any, segons dades d’IDC . Per aprofitar aquest mercat en auge, Avaya ha anunciat que ScanSource serà el seu primer partner de distribució majorista a la UE per les seves solucions cloud. D’aquesta manera, ScanSource proporcionarà als distribuïdors solucions basades en el núvol que poden comercialitzar a la seva base de clients finals.

Les solucions d’Avaya aprofiten la tecnologia cloud per satisfer les necessitats de les empreses que necessiten solucions de col·laboració altament eficients i rendibles, cosa que els permet moure al ritme de les demandes del mercat digital. Els resellers podran oferir als seus clients les mateixes experiències de comunicació que esperen de les solucions on-premissa d’Avaya, però en un model de lliurament simplificat, que permet a les empreses gestionar millor els seus costos en eliminar les inversions de capital i les actualitzacions.
Els socis de canal també es beneficiaran de l’abast combinat i de la quota de mercat d’Avaya i ScanSource, el que els permetrà crear solucions innovadores per als seus clients finals i oferir experiències de comunicacions a prova de futur. “Les empreses tindran una major flexibilitat per reaccionar davant les canviants condicions i demandes del mercat, i estaran més ben posicionades per aprofitar les tendències tecnològiques emergents. A més, ScanSource és el partner de distribució global més gran de Avaya, i està compromès a proporcionar un coneixement profund de les solucions d’Avaya, i les eines i serveis de valor afegit que els resellers necessiten per fer créixer el seu negoci “, afirmen des de la companyia.

Llegir més