Blog

Avaya Equinox fa realitat la idea de les comunicacions unificades

02/07/2019, Written by 0 comment

Santa Clara, EUA 2017: Avaya ha fet públic la disponibilitat general d’Avaya Equinox, la primera solució real de comunicacions unificades (CCUU) de la indústria. Avaya Equinox ofereix comunicacions senzilles creades per a dispositius mòbils, així com integrades en aplicacions i cercadors, que els empleats utilitzen diàriament, satisfent d’aquesta manera els beneficis llargament promesos de les CC.UU. Ara, les empreses i els treballadors de qualsevol segment vertical i en qualsevol geografia, poden experimentar els beneficis d’utilitzar un únic botó, interacció contextualitzada, col·laboració i conferència des de qualsevol dispositiu o cercador en utilitzar aquesta simplificada solució de comunicacions completament personalitzable.
Avaya Equinox ofereix la millor experiència possible amb funcionalitats que poden ser integrades en qualsevol procés d’empresarial, aplicació o flux de treball, per crear solucions úniques que satisfacin les necessitats d’empreses i treballadors. La solució elimina els reptes als quals s’han d’enfrontar les empreses en la seva migració cap a aplicacions a la web o en el núvol, habilitant funcionalitats de CCUU a través d’WebRTC o HTML5. La consolidació dels mètodes de comunicacions multimèdia en temps real i diferit juntament amb missatgeria sempre activa, permet una capacitat de resposta més ràpida, major productivitat i una presa de decisions més ben informada, al mateix temps que redueix els costos d’operacions i de gestió de les TI. Més encara, l’experiència completa de conferència i col·laboració CCUU pot ser desplegada i utilitzada en tota la infraestructura de computació en el núvol.
Mireu el vídeo “Accelerate Your Business with Avaya Equinox” (en anglès)
Disponible ja a tot el món, Avaya Equinox és un maquinari agnòstic i també disponible al dispositiu de pantalla completa Avaya Vantage, posant a disposició de l’usuari una increïble plataforma per a noves i transformadores experiències. La plataforma està disponible per a la venda per usuari, per llicències amb subscripció o preu tancat, juntament amb la possibilitat d’usuaris casuals en el cas de solucions de tercers.
“Empreses de tots els sectors estan a la recerca d’una aproximació de comunicacions omnicanal en el núvol que redueixi molèsties per a empleats i departaments TI. Una solució polifacètica, completament integrada, accessible on i quan es necessiti, ha estat sempre l’objectiu de les comunicacions unificades, però fins ara havia estat inabastable. Ara, Avaya Equinox és aquí i per fi és possible. L’acceptació ha estat ràpida, amb empreses de tot tipus beneficiant-se d’aquesta plataforma senzilla, contextual i pensada per a l’usuari “.
Gary E. Barnett, vice president sènior i director general, Avaya Engagement Solutions

Llegir més