Blog

Avaya Engage 2017 aprofundeix en la transformació digital de les empreses

02/07/2019, Written by 0 comment

El proveïdor de solucions per a compromís del client i col·laboració, Avaya, organitzarà entre els propers 12 i 15 de febrer l’edició 2017 de Avaya Engage, el seu esdeveniment anual. En ell reunirà més de 2.000 assistents, entre clients, socis de la cadena de la companyia i desenvolupadors, per parlar sobre el concepte de transformació digital a les organitzacions.
Segons l’opinió de Gary Barnett, vicepresident sènior i director general d’Avaya Engagement Solutions, “la realitat és que la transformació digital és un procés continu en el qual ni els clients ni les tecnologies es mantenen estàtics. A mesura que avancem en l’era de la intel·ligència, serà fonamental que les empreses tinguin fonaments sòlids i flexibles en les seves tecnologies de base que els permetin realitzar canvis operacionals sense comprometre el fet que l’experiència ho és tot “, assegura el directiu.
Així, durant l’esdeveniment, que ara agrupa la Conferència del Grup Internacional d’Usuaris de Avaya, el Fòrum de Tecnologia i el Fòrum de Socis de Negoci d’Avaya, es tractaran aspectes com l’evolució de l’era de la informació a la de la intel·ligència , i el que es necessita per assegurar-se que una experiència de qualitat segueixi sent la força impulsora de la indústria. En total, se celebraran 135 tallers, cursos i seminaris que proporcionaran coneixements relacionats amb les exigències del client i amb les solucions i els serveis de la companyia per complir amb els requisits que permeten accelerar el negoci.
Finalment, aquesta cita oferirà experiències pràctiques amb una gamma de noves solucions que han estat llançades durant l’últim any, incloent Avaya Oceana, Avaya Equinox, Avaya Breeze, Zang i altres, a més de les propostes dels socis de canal i membres de Avaya DevConnect

Llegir més