Blog

Avaya arriba a acord amb Line per integrar-lo en centres de trucada

02/07/2019, Written by 0 comment

L’empresa Avaya Japó ha fet públic un acord de cooperació en centres de contacte amb LINE Corporation, gràcies al qual integrarà les funcionalitats de xat de LINE en les solucions de centre de contacte d’Avaya.

Line és un servei missatgeria instantània japonès molt semblant a Whatsapp que destaca pels seus stickers
El servei de missatgeria Line, que nació al Japó el 2011 després del terratrèmol que va afectar el país del sol naixent, és el WhatsApp nipó. A més de missatges, l’app també ofereix la possibilitat d’enviar imatges, vídeos, missatges d’àudio i fer trucades VoIP. Però el que ha fet famosa a l’app Line és la seva col·lecció de stickers originals.
Doncs bé, al Japó -que van avantatjats en molts aspectes-, més concretament en Avaya, empresa privada de telecomunicacions que s’especialitza en el sector de la telefonia i centres de trucades, han pensat en incorporar les capacitats de xat de LINE com un canal addicional a través del qual poder rebre les preguntes dels clients i gestionar les comunicacions de forma centralitzada.
Una solució dels nostres temps
La cada vegada major penetració dels smartphones, els dispositius mòbils i Internet que ha tingut lloc en aquests últims anys, ha permès que els clients contactin amb les empreses utilitzant una enorme varietat de canals, des del correu electrònic, el xat i la interacció a través de pàgines web, sense oblidar la veu.
Avaya Japó permet ara la gestió centralitzada de l’aplicació de LINE des de la seva solució de centre de contacte. Les dues principals característiques d’aquest suport són:
Integració dels sistemes IVR (Interactive Voice Response) amb LINE App: Quan es rep una trucada, el sistema IVR pot informar al client que LINE és una de les opcions disponibles. Si el client selecciona aquesta opció, un missatge és enviat des de l’aplicació de LINE al Smartphone del client. Després que el client hagi aprovat i agregat a la companyia com a amic, podrà iniciar la conversa per xat com amb qualsevol altre dels seus contactes.

Coordinació en temps real entre l’aplicació de LINE i el sistema de centre de contacte d’Avaya: La integració permet que els agents encarregats del xat puguin disposar immediatament de l’historial complet del client, inclosa qualsevol interacció que hagi pogut tenir lloc prèviament per xat, eliminant d’aquesta manera el temps i l’esforç necessaris tant per a la seva preparació com per a la coordinació amb aquests agents.
Aquest pacte pot ser que sigui el principi de la integració dels serveis de missatgeria instantània dins dels centres d’ajuda i atenció al client de les empreses. Per descomptat és una cadena que té una importància enorme en la nostra actualitat

Llegir més